Strona 1 z 1

słowa pierworodne

: ndz 24 kwie, 2011
autor: Gloinnen
gdzie są te - nastroszone
na harfach
wyrwane garściami z dojrzałych warkoczy
płyną surową rzeką po dłoniach
wnikają w fałszywą tonację
pod skórą wbrew i zamiast
czym staną się na twoich
wargach jeszcze nie zapisanych żadnym rozkazem
nie wiesz
ale przecież będzie pierwsze i ostatnie