Strona 1 z 1

database

: śr 20 lip, 2011
autor: Gloinnen
nie pozwolę za sobą
krok w krok
ścierają się daty, rozsypują zębatki
na mleczne bezdroża
pod prześcieradłami wołającymi
o dziewictwo
już od dawna zgrzyta rdza na kręgosłupach
domykam nawias

ponad wszelką wątpliwość