Strona 1 z 1

aż zadrży ziemia (feel it)

: śr 20 lip, 2011
autor: Gloinnen
to nie może być krótka fraza
od niechcenia
przed snem

wiele czasu trzeba
aby ugościć promień
wśród kraterów

uskoki przetną skórę
posłodzisz zębami

do dna trawy
wypalaj

łuczywem imię
w powietrzu
in extenso

pamięcią spłynę
jak z kańczuga

zabraknie fotonów
na granicy

przybij