Strona 1 z 1

w oczekiwaniu

: pt 23 wrz, 2011
autor: Gloinnen
obiecujemy sobie złote góry
w czasie zaprzeszłym
uczepieni tornad
przychodzimy na myśl starorzeczom

oddzielnie

deszcze kijanek spadły na wioskę

znakiem na odległość
co było a nie jest

podnieś
z glinianego dachu
zanim popękają wiatromierze

____________________
Glo.