Strona 1 z 1

obrót w ciemności

: pt 23 wrz, 2011
autor: Gloinnen
ziemia znów straciła wątek
przymierzała się do trzęsień
a falochrony odpychały ocean

na płaskowyżach ulepionych z piaskowca
w zetknięciu z nadirem
przepięcia zaiskrzyły między godzinami

jak nigdy
ruszyła z posad


____________________
Glo.