Strona 1 z 1

stagnacje

: pt 23 wrz, 2011
autor: Gloinnen
Między zimą a przedwiośniem
telepię się od jednej odwilży do drugiej.
Nie mogę rozerwać sinusoidy.
Mokry piach oblepia godziny, usta rozsypują się
w szron.

Odtrąć. Lądolód czeka tysiącami
pęknięć.

____________________
Glo.