Strona 1 z 1

obietnice

: pt 23 wrz, 2011
autor: Gloinnen
miało być inaczej
w tysiącletniej pożodze spotkały się
stopy

po raz kolejny

czeluście wykute wśród pustynnych skał
wypełnił dym nabyty za bezcen

ira furor brevis est

nie odpowiadaj
____________________
Glo.