Bezboleśnie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Zadzwoniłeś dziś do mnie
może było odwrotnie
nie pamiętam dokładnie
stałam wtedy przy oknie

serce nagle zaczęło
tańczyć swoje oberki
pot na czoło wystąpił
w popłoch wpadłam niewielki

czas się chyba zatrzymał
coś się we mnie skurczyło
a za chwilę poczułam
znowu rodzi się miłość

akuszerki nie było
żeby pomóc dziecinie
i ciekawe co dalej
noworodek wywinie

a na razie go tulę
i rozpieszczam niemądrze
ofiaruję najlepsze
może jeszcze coś zdążę