Jesień

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Piszę do ciebie, zmrok już zapadł,
pogoda bura, nie wychodzę,
zakotwiczyłam w ciepłym łóżku
i tylko myśli ciągle w drodze.

Posyłam szybko priorytetem,
że jestem skłonna usiąść blisko,
popatrzeć w oczy i pomruczeć,
czy jeszcze coś? Właściwie wszystko.

Bo jesień, ta co się panoszy,
coś nie nastraja optymizmem,
ale to tylko trzy miesiące,
przelecą szybko z wiatru świstem.