Błądzenie po omacku

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

A jeśli o mnie ci chodzi,
nie powiem, coś jest na rzeczy,
zbyt wcześnie na definicję,
bywa, że czasem zadźwięczy.

Myślę , że znam już receptę,
na wszelki świata frasunek,
to podaj rękę wariacie,
możemy razem pójść dalej.

Bo, jeśli lubisz się bawić,
w dwa ognie, również i w berka,
wyliczę cię i odszukam,
to mówię jakem fryzjerka.

***
zmieniona wersja
Pytasz o moje uczucia,
nie powiem, coś jest na rzeczy,
zbyt wcześnie na definicję,
przestań, nie pytaj mnie więcej.

Myślę , że znam już receptę,
na wszelki świata frasunek,
tylko zaufaj mi proszę,
to ja wybieram kierunek.

Jestem stateczna i mądra,
i życie znam doskonale,
zdecyduj się , tylko prędko,
możemy razem pójść dalej.

Nie będziesz ze mną się nudzić,
w każdy dzień spełniam marzenia,
odpowiedź dzisiaj już wyślij,
pa, czekam, do zobaczenia.

Myślisz, że składam ofertę,
bo mi samotność doskwiera,
znamy się przecież od dawna,
dlatego ciebie wybieram.