Lato

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Letni upał usypia,
ścisza głośne rozmowy,
ptakom skrzydła podcina,
daje nagły ból głowy.

Trawa wzdycha zmęczona,
róże też mi omdlały,
ucichł dziwnie telefon,
obraz odszedł od ściany.

Nikt się dzisiaj nie kłóci,
pewnie nie ma już siły,
nawet ty mnie nie kochasz,
trzeba czekać do zimy.
Ostatnio zmieniony ndz 02 lut, 2014 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 2 razy.