Letnie zwyczaje

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Lubię upały gdy pot kapie
wszystko w zwolnionym idzie tempie
dziewczyny chodzą roześmiane
i wyglądają bardzo pięknie

lubię zapachy z grillowania
kiełbaski dobrze wysmażone
piwo co bywa niecierpliwe
i kipi pianą rozwścieczone

lubię pakować się na wyjazd
czeka nieznane po raz któryś
zaśnie komputer telewizor
w niebie nie będzie nowej dziury

lecz lubię wracać wypoczęta
nie ma jak znane stare kąty
mój pies przywita mnie ogonem
potrafi tęsknić w co nie wątpię
Ostatnio zmieniony sob 11 lut, 2012 przez fryzjerka, łącznie zmieniany 1 raz.