Alter ego

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Jeśli miewasz swoje humorki
lubisz często spoglądać w niebo
kochasz koty żółte nasturcje
to już jesteś moim kolegą

jeśli łapiesz spłoszone myśli
i oswajasz je zanim zbiegną
robisz czasem bzdurne zakupy
i nie twierdzisz wszystko mi jedno

jeśli dobrze czujesz się z sobą
a od życia żądasz niewiele
lubisz długie nocne rozmowy
prawie jesteś już przyjacielem