Strona 2 z 2

: czw 12 paź, 2017
autor: Marek Kucak
A ja mam jedno pytanie :-) Wysłałem wiersze na konkurs ale niestety z błędami... Czy mogę wysłać poprawiony zestaw wierszy z tego samego adresu email raz jeszcze? Oczywiście ten sam zestaw co wcześniej.

: czw 12 paź, 2017
autor: Tomasz Kowalczyk
Wyślij, tylko ze stosownym opisem zaistniałeś sytuacji. I nie zapomnij, że podpisujesz się godłem.

Pozdrawiam