Strona 1 z 1

Melancholia

: śr 18 lip, 2012
autor: semiramida
MELANCHOLIA

Miękkim dotknięciem niebieskiego skrzydła
obudź mnie z półsnu

na zawsze spętaj
perłowym promieniem
i pozwól usłyszeć kroki
przenikliwe jak tony klawesynu

a potem
cały koncert
wielu bezczynnych godzin