Strona 1 z 1

Woskowe obrazki

: śr 18 lip, 2012
autor: semiramida
WOSKOWE OBRAZKI

mogłam cię dotknąć
przez niebieską szybę
zedrzeć z ciebie
łachman poranny

karbidowe światełko
cierń wyszarpany z twoich ust
rozśpiewanych
próbuję pochwycić

złapać w pułapkę cieni
spadających
z półotwartych okiennic