Strona 1 z 1

Nowotwór

: śr 18 lip, 2012
autor: semiramida
NOWOTWÓR

skamieniałość bolesna od zawsze
kolejna kariatyda

na twarzy wyryte
numery grzechów

moja sobowtórka
z platońskiego teatrzyku

najbardziej zajadli nie powieszą

brodata żałość zamknęła się
na widnokręgu za bramą

w podejrzliwości głazu
w złoceniach cielca