Strona 1 z 1

Spotkanie nocą

: śr 18 lip, 2012
autor: semiramida
SPOTKANIE NOCĄ

cień spłoszony
nieostrożnie
zaszeleścił w głogach

przyszedłeś naśladując
nawoływania nocnych ptaków

na mojej dłoni
położyłeś błędny ognik

i znów tylko cień
już znajomy
odchodzi w las