Zaklęcie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
semiramida
Posty: 566
Rejestracja: sob 05 maja, 2012

Post autor: semiramida »

ZAKLĘCIE

bądź moja
na zawsze
i na nigdy więcej

na solenne przyrzekanie
i intymną krzywdę
(ja nie chciałam)

z kostką cukru w palcach
z kroplą soli w ustach

cierpliwa
łagodna
zuchwała
gniewna

jak najbliższa
aż w przelocie
tylko w trwaniu

bądź jaka jesteś
jak cię widzą
jakiej siebie
wyrzekasz się nocą

bądź