Strona 1 z 1

Nazajutrz

: pt 03 paź, 2008
autor: Mariusz
Kto malował myśli moje
Kto kolory im dodawał
Wczoraj były szaro-złote
Dzisiaj tęcza je oplata

Kto dopisał snom melodię
Kto zaśpiewał marzeń refren
Już nie brzęczy smutek w głowie
Noc wciąż woła - jeszcze, jeszcze

Dzień się zmienił - jakby inny
Uśmiech zalśnił mu na twarzy
Czas się zrobił jakiś dziwny
Już bez brody - odmłodniały

Graj muzyko moich zmysłów
Śpiewaj serce na przystanku
W autobusie sobie zanuć
Pieśń nadziei o poranku...

: pt 03 paź, 2008
autor: Sosna
Niby miota peelem, ale jakoś tak pogodnie. Przydałoby się z muzyką :). Pozdrawiam

: pt 03 paź, 2008
autor: Mariola Kruszewska
Dobrze trzymasz rytm. Czas bez brody - fajne!

: sob 04 paź, 2008
autor: Anonymous
Rytm w jaki wpadłem czytając przypomniał mi przedszkolne wierszyki.
Ale to chyba na plus. Bo to dodaje lekkości wierszowi, co fajnie gra z ostatnią optymistyczną zwrotką.
Dziękuje.

: ndz 05 paź, 2008
autor: Bolbeck
Ładne. Optymizmu gratuluję.