Beztygodniówka wariatów

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Marcin Sztelak
Posty: 738
Rejestracja: czw 07 paź, 2010

Post autor: Marcin Sztelak »

Cukier krzepi.

Poniedziałek – dzień bez mięsa. Chociaż kartki
dawno znieśli.

Wtorek – bez papierosa. Palenie szkodzi,
szczególnie ministrowi.

Środa – bez majtek, bieganina w mocno spłowiałych
pióropuszach. Z czasów zabawy w Indian.

Dobrze, że nie Klosa, ledwie dukam po niemiecku.

I to jest genialne, panie ministrze – wykrzyknął entuzjasta,
po raz dwudziesty trzeci.
Także gówno warte – dodał malkontent spod stołu.
Skąd obszczekał towarzyszy.
Zabaw w czerwone i czarne.

W czwartek, przed południem, skończyły się leki.
Poszli do pracy.

Czas przejść na dietę – bez węglowodanową.
Awatar użytkownika
iskierka
Posty: 383
Rejestracja: ndz 28 paź, 2012

Post autor: iskierka »

dietetyczny ten wiersz.
tylko tyle powiem
Ostatnio zmieniony czw 05 wrz, 2013 przez iskierka, łącznie zmieniany 1 raz.
Mithrandir

Post autor: Mithrandir »

tym razem, to naciągane.........................dyrdymały
Awatar użytkownika
takisobie
Posty: 446
Rejestracja: sob 24 lis, 2012
Lokalizacja: DG
Kontakt:

Post autor: takisobie »

:?:
Tak sobie piszę.
https://www.facebook.comfeature=player_embedded