Przeobrażenie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Barbara Bulerska
Posty: 352
Rejestracja: ndz 27 lis, 2011

Post autor: Barbara Bulerska »

Przeobrażenie

egzystencja i siła
kiełkuje cierpliwie
z ziarenka gorczycy
do słońca wystawia
subtelnie pędy
bez pośpiechu wzrasta
staje się krzewem

BB
12.04.2014