Razem we śnie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
J-23
Posty: 792
Rejestracja: wt 01 gru, 2015

Post autor: J-23 »

Razem we śnie


Gdy mrok zapada gwiazdy płaczą
zmęczone serce czuje ulgę
zamykam oczy i z nadzieją
czekam by Ciebie znów zobaczyć

my ciągle razem tylko we śnie
czuję tam gorąc Twego ciała
niestety kiedy się obudzę
to znowu tylko będę marzył

nie dane dla nas było nigdy
miłości napój spijać razem
każdy z osobna rozcieńczoną
czarą uczucia innych darzył

ale już we śnie ciemną nocą
my się nawzajem odwiedzamy
to co na jawie nam nie dano
w sennych marzeniach przeżywamy
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7903
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

To już nie jest rap - ale daleko temu do wiersza przynajmniej takiego który Leo poczyta z przyjemnością .
Niewiele tu odnajduję dla siebie .

Będę czekał na kolejne .

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

Niezły sylabotonik, dobrze się czytało
firletka.

Post autor: firletka. »

Tak mi się smutno zrobiło :smutny:
Pozdrawiam...

niedane*
Lawiniusz

Post autor: Lawiniusz »

Myślę, że warto odkurzyć te spotkania we śnie :)
J-23
Posty: 792
Rejestracja: wt 01 gru, 2015

Post autor: J-23 »

Lawiniusz pisze:Myślę, że warto odkurzyć te spotkania we śnie :)
Trafiłeś.
Warto - żeby poprawić.

To chyba mój dziesiąty tekst rymowany w życiu - myślałem że przejdzie gładko.
Niestety - jesteś czujny jak ważka.
Po świętach poprawię.
Mam nadzieję że Mikołaj da mi dzisiaj łyżkę talentu.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego i tego co tam chcesz.

Dziękuję