Strona 1 z 1

Ku pamięci JSK

: wt 20 lut, 2018
autor: Julka
Ku pamięci JSK

Każdy ma serce osnute żalem
Bo kto zrządzenie losu zrozumie
Życie ktoś kiedyś nazwał balem
Lecz sensu śmierci zwać nie umie

Odszedł poeta wielka szkoda
Nie odszedł całkiem - On tu będzie
Zostawił wiersze adres podał
I można je podziwiać wszędzie

Choć wyzwolony szedł do Pana
Z wielką nadzieją kroplą łzy
Pomyślał pewnie - wam zabraniam
Żebyście tutaj za mną szli

: wt 20 lut, 2018
autor: fryzjerka
Dziękuję Julka za te slowa, to był Mistrz :(

: śr 21 lut, 2018
autor: Maria
Powtórzę za Fryzjerką - to był Mistrz słowa rymowanego, Mistrz naszych czasów.

: śr 21 lut, 2018
autor: biedronka basia
:rozyczka:

: śr 21 lut, 2018
autor: Wiesława Ptaszyk
:rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:

: śr 21 lut, 2018
autor: babajaga
Odszedł poeta wielka szkoda - nie mogę uwierzyć. Niech spoczywa w pokoju

: śr 21 lut, 2018
autor: Bożena
:rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:

: śr 21 lut, 2018
autor: Leon Gutner
Co by nie powiedzieć woli wyrażonej w ostatnim wersie spełnić się nie da .
Wszyscy tam powoli idziemy za Janem .

Z uszanowaniem L.G.

: czw 22 lut, 2018
autor: Tomasz Kowalczyk
:rozyczka:

: pn 26 lut, 2018
autor: Liliana
:rozyczka:

: wt 27 lut, 2018
autor: maybe
:rozyczka: