Strona 2 z 2

: pn 18 cze, 2018
autor: Hanna L.
Hanna L. pisze:Oremusie
Zdecydowanie dni. Dzięki za wizytę.
:rozyczka: z pozdrowieniem

: czw 18 kwie, 2019
autor: Hanna L.
Cortesso i Wszyscy, którzy czytaliście ten wiersz.
Oświadczam, że chociaż się zaklinałam, że nie zmienię ani jednego słowa, zmieniłam, tak,zmieniłam zakończenie. Przesłanie wiersza pozostało to samo.
Nadmienię, że wiersz razem z innym, o czym kiedyś donosiłam, otrzymał Grand Prix w Konkursie Powiatu Gdańskiego.