Strona 1 z 1

Drzemki

: śr 11 lip, 2018
autor: Łoboda
poeci czy coś przespałam?
co nowego w trawie piszczy
ręka grafomana wyrwała się przed szereg
- kościół ślizga się na nierówności
- kordian chama nagina
- prawda jest dobrze ukryta
a sen już na jawie

autor światowiec tylko westchnął
po końskiej dawce LP3 nawet peel wzdycha
tęsknota w rytmach uwodzi i kołysze
zaszumiało w głowie siwej
co to było?
czy ktoś mi czytał księgi Ezechiela
czy to sen niedorzeczny?

: śr 18 lip, 2018
autor: maybe
Owocna drzemka :) :rozyczka: