Strona 1 z 1

makatka powieszona

: śr 15 sie, 2018
autor: Pier Dułka
kiedyś miałem urodziny
fajki i trochę gorzały
i takie piękne dziewczyny
z obrazka do mnie się śmiały

znajomych życzenia na temat
i nienaganne prezenty
o kurcze nie mam znajomych
więc skąd ja o tym pamiętam

kot zalegiwał pod łóżkiem
o kurcze ja nie mam kota
więc kto zmechacił poduszkę
i całą smutkiem zaszlochał

***

chyba nie miałem urodzin
to tylko słowa bo słowa
mogą nas z życiem pogodzić
i rodzić co dzień od nowa

: śr 15 sie, 2018
autor: Hexe
100 lat z okazji urodzin, wprawdzie nie takie huczne, ale zawsze to urodziny,
a makatka niech sobie wisi.
Pozdrawiam
:rozyczka:

: pt 17 sie, 2018
autor: Irena
Pier Dułka pisze:chyba nie miałem urodzin

to tylko słowa bo słowa

mogą nas z życiem pogodzić

i rodzić co dzień od nowa

a więc...mów do mnie jeszcze, a ja będę mówiła do Ciebie.

Pięknego dnia, niekoniecznie urodzinowego :-D

: ndz 19 sie, 2018
autor: Leon Gutner
Zaszlochana smutkiem poduszka to wisienka na torcie tego dania :-D

Z uszanowaniem L.G.