Strona 1 z 1

Czekanie na świt

: pt 28 wrz, 2018
autor: Sarek
Całe moje życie
było jak ciemna noc
gwiazdy lśniły
wśród planet
wskazywały drogę
były chwile
radości w ciemności
mówiły o miłości
najważniejsze było
czekanie na świt
którego nigdy
nie widzaiłem