Strona 1 z 1

niczyja ręka głaszcząca rude futro

: ndz 14 paź, 2018
autor: spirytysta
nigdy się nie urodziłem
nigdzie
bez imienia i nazwiska
nie mam długości
szerokości ani objętości
nie ma niczego co
drażniłoby pustkę kiedy
zamknąłbym oczy
(gdyby były jakieś oczy)
spokój nie ma rozciągłości przestrzennej
reszta jest oszustwem
i mnie tak bardzo nie ma
że aż to czuję

: pn 15 paź, 2018
autor: maybe
... i mnie tak bardzo nie ma
że aż to czuję


Przepraszam za wtargnięcie w puentę, ale tak się mnie prosiło ;) :-D Pozdrawiam :)

: pn 15 paź, 2018
autor: spirytysta
... i mnie tak bardzo nie ma
że aż to czuję

Przepraszam za wtargnięcie w puentę, ale tak się mnie prosiło ;) :-D Pozdrawiam :)
Dziękuję, oby więcej takich wtargnięć :)