Strona 2 z 2

: pn 10 gru, 2018
autor: Leon Gutner
Dobry Czasie , Roztańczona - dziękuję za chwilkę z wierszem .
Cóż Jocie - zdecydowanie nudniej ale przecież wolna wola i nic na siłę.

Z podziękowaniem L.G.