Strona 1 z 1

tyle nas

: pt 07 gru, 2018
autor: Pier Dułka
Uwielbiam cię
rękoma wszystkimi czterema

Po pierwsze prawą
gdy jesteś po mojej stronie
słyszę bicie serca

Po drugie lewą
jako mańkut jeszcze bardziej
z tej strony dla ciebie wszystko
ponad największą wrażliwość

Po trzecie przednią
na powitanie i na przestrzał
mojego do ciebie powietrza

Po ostatnie tylną
chodź za mną
niech zastrzelą mnie
wszyscy twoi wrogowie
a przyjaciele to ostateczność

uwielbiam cię

: ndz 09 gru, 2018
autor: Leon Gutner
Hm takie nawet ciekawe .

Z uszanowaniem L.G.