Strona 1 z 1

Zabrakło sylab dla twojej nieobecności

: wt 19 mar, 2019
autor: tsm
Wiersze opuściły mnie wraz z listopadem,
między zapomnianym a odrzuconym czekają litery.
Uczę się alfabetu
od środka.

: czw 21 mar, 2019
autor: czarnowidz
Lubię listopad, a i te cztery wersy jakoś mi bliskie... pozdr.

: czw 21 mar, 2019
autor: Liliana
Ciekawa miniaturka. :rozyczka: