Strona 1 z 1

adolescencja

: pn 08 lip, 2019
autor: spirytysta
posuńcie się wszystkie chomiki
aktorzy tej samej maści co Bąbel
zróbcie miejsce babci 'śpiącej w niebie'
tatuś nie znajdzie podobnej

: pn 08 lip, 2019
autor: Tomasz Kowalczyk
Niezręcznie mi się czytało Twój wiersz.

Pozdrawiam

: pn 08 lip, 2019
autor: spirytysta
Niezręcznie mi się czytało Twój wiersz.
Rozumiem, że przyczyną jest jakość wiersza, nie fakt podmieniania chomików czy rybek akwariowych przez rodziców :)

: pn 08 lip, 2019
autor: Tomasz Kowalczyk
Pewnie dlatego, że jestem zdeklarowanym kociarzem.