Strona 1 z 1

wiersz (być może) o wszystkim

: śr 11 wrz, 2019
autor: Pier Dułka
I w sześciu wersach o tobie opowiem,
choć w żadnym słowie nie ma tyle miejsca,
by w głębi serca nie znalazł się człowiek.

Gdy przyjdziesz w ciszy z blizną na powiekach
z bliska, z daleka życie cię usłyszy...
Więc będę czekał.
I wiersz też poczeka.

: śr 11 wrz, 2019
autor: Leon Gutner
Nie czytałem lepszego siedmiowersowego wiersza .
Świetne .

Z uszanowaniem L.G.

: czw 12 wrz, 2019
autor: Tomasz Kowalczyk
Pięknie...
:rozyczka:

: ndz 15 wrz, 2019
autor: perełka
CUDNIE :-D :rozyczka: :rozyczka:

: ndz 15 wrz, 2019
autor: cortessa
Tak, to na pewno wiersz o najważniejszym...
:rozyczka: