ballada osobliwa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

mam melonik od Leonii
dwie czapeczki od Janeczki
i z promocji od parady noszę skalp
gdy poproszę tę Leosię
i Janeczkę choć troszeczkę
to mam z tymi dziewczynami niezły bal:

ref
ta chce dużo a ta więcej
czasem wierszyk lub piosenkę
cóż obiecać jeśli się niewiele ma?
Może szczęście jak w tej bajce
o dwóch szczękach w jednej szklance
w której kiedyś mieszkał niemal cały świat


od Moniki mam ręczniki
od szwagierki zaś bokserki
a z promocji statystyczną długość rąk
choć się kocham w życiu skrycie
to boksuję się z tym życiem
od urodzin aż po ostateczny gong


po Iwonie siwe skronie
po Agnieszce puste miejsce
a z promocji pióro do drapania ran
choć uwielbiam swoją ciszę
coraz częściej wokół słyszę
jak na pile życie tę balladę gra
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7903
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Piękna ballada.

Z czystą przyjemnością L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "