wiersz na okoliczność

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

dziś nie napiszę wiersza
o mamie dla mamy
że mamy mamy
lub nie mamy

Ona wie

żeglarze najczęściej płyną
w przeciwnym kierunku
tylko po to
by pięknie wracać

Ja wiem

lat nikomu nie ubędzie
choćby całe kosze kwiatów
zamienić na ikebany
w kształcie serca

Ono wie

nikt nie wychodzi z życia
bez szwanku
bez sensu
i bez miłości
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
J-23
Posty: 792
Rejestracja: wt 01 gru, 2015

Post autor: J-23 »

Pier Dułka pisze:nikt nie wychodzi z życia
bez szwanku
bez sensu
i bez miłości
:rozyczka: :rozyczka: :rozyczka:

Z tą miłością to bywa różnie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7903
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

nikt nie wychodzi z życia
bez szwanku
bez sensu
i bez miłości

Zdecydowanie tak.

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "