anomalia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4451
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Zatrzymałem się dziś przy Twoich wierszach, Vesper.
Pozwolę sobie na małe przypomnienie.

Pozdrawiam
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.