Koordynat

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Jeszcze nigdy Niemcy i Rosja nie byli zsynchronizowani w ataku na mój kraj,
niemal jak plucie z dział przez Wisłę, na zgodę w czterdziestym czwartym.
Gra w zbijanego, dwa ognie. Otwarte wielkie zlecenie na Polskę.
Tutejszym chłopkom, zachłystkom z nagonki po kilku głębszych hasłach
i dziewkom służebnym, wydaje się, że to jest casting do Walki o tron,
a nie nabór na kombinerki i co lepsze zawody z Arbeitsamtu.
Proszę wycieczki.
Hanna L.
Posty: 2863
Rejestracja: sob 16 lut, 2013

Post autor: Hanna L. »

:rozyczka:
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

dzięki
Awatar użytkownika
cortessa
Posty: 1361
Rejestracja: czw 05 gru, 2013

Post autor: cortessa »

Można podyskutować nad wersyfikacją, treścią.
Nie czuję poezji.
Proszę wycieczki.
:rozyczka:
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Nie widzę niczego do śmiechu.