Fileton sententalny

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
korneło
Posty: 267
Rejestracja: czw 23 gru, 2021

Post autor: korneło »

Co to za demokracja, jak każdy może mieć rację – Kazimierz Pawlak.

Kiedyś namawiali : dziewczyny na traktory.
Protektorom nie szło o rodzaj podeszwy.
A dzisiaj, kiedy nie ma ciapków C330,
ino te po dwie bańki, innych nie ma,
a na nich
,,chamy na traktorach tłuste chuje
mordy spasione i butne”.
Nie na furmankach, z batem do poganiania bab.
I to nie tylko na Mazowszu.

https://www.bing.com/videos/riverview/r ... &FORM=VIRE