gdzie tv, tam wiara

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Anonymous

Post autor: Anonymous »

Dzięki Jolu, że wpadłaś :) trudno wrócić po dłuższej ciszy do pisania.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.