Dialog

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mirek
Posty: 4116
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Terespol
Kontakt:

Post autor: Mirek »

znalazłem motyla
na źdźble

grzał zmęczone skrzydła
w umierającym blasku

jak żyłeś

tańcem
sierpniowego słońca
głębin błękitu zieleni i
zapachu

ciemności nie potrafię tańczyć
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
zajrzyj pod podszewkę świata a dostrzeżesz kolory

czas to pieniądz
nie mam czasu
Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Tym razem przechodzę obok wiersza.
[quote=""Mirek""]ańcem
sierpniowego słońca
głębin błękitu zieleni i
zapachu[/quote]
Zaplątałem się w tej strofie.

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.