krajobraz po powrocie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

Awatar użytkownika
lichota
Posty: 403
Rejestracja: pn 21 gru, 2009
Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka

Post autor: lichota »

[quote=""Anit""]jakie są powroty?[/quote]
no właśnie
jakie?
zaczyna się chyba w czasach szkolnych od powrotów z wakacji
potem jest już tylko gorzej
Bywają trudne, szczególnie te do rzeczywistości.
literki przestawić i mamy potwory
tak
zwłaszcza jeśli chodzi o to coś rzężące nieapetycznie
utaplane w bezsensie
rzeczywistość
Jestem pod wrazeniem nie tylko klimatu
dziękuję

pozdr.
jurek

PS
wybacz
zazwyczaj nie pozwalam sobie
ale jeśli to Twoja fotka
to
:słonko:
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez lichota, łącznie zmieniany 1 raz.
Poeta zawsze ma dotkliwy bagaż, dźwiga ze sobą parszywie nieporęczne koło albo pal. Gdy zapierdala z obłą walizeczką, to mu nie wierzę i w związku z tym nie interesuje mnie, jakie nic ma w środku.

/Roman Honet/