Strona 1 z 1

Inwigilacje

: pt 07 lis, 2008
autor: Zojka
wiatr targa czupryny drzew
poszukuje tajemnic z wnętrza ziemi

głebokość prawdy uzależniona
porą darowanego ciepła
utrudnia inwigilacje

drwal
przerywa poszukiwania ciosem siekiery

: pt 07 lis, 2008
autor: Gitarzystka
nie rozumiem sensu

: wt 11 lis, 2008
autor: Tomasz Kowalczyk
Wiatr skutecznie potargał mi drugą strofę.
[quote=""Zojka""]drwal z lęku przed prawdę
przerywa poszukiwania ciosem siekiery[/quote]
Trochę karkołomnie czyta mi się ostatnią strofę.

Pozdrawiam

Tomek

: sob 15 lis, 2008
autor: Zojka
....chyba wiekszość z nas obawia się nieznanej prawdy . Ale też dopiero teraz zauważyłam literówkę [quote=""Zojka""]przed prawdę [/quote] winno być - prawdą.
Dziękuję za uwagęi łagodzę karkołomność.
Serdeczne pozdrówka