Strona 1 z 1

Flowerotyk

: sob 05 lip, 2014
autor: Liliana
Jak przebiśnieg rozkwitnę,
choć zima,
tylko, miły, się przy mnie
zatrzymaj,

rozchyl płatki nieśmiałe,
bo pragną
wchłonąć nieba namiastkę
nim zamrą.

: czw 19 kwie, 2018
autor: Pan M
Krótko i tak czule. Miodzio, że tak powiem. :)

: czw 19 kwie, 2018
autor: Liliana
Michale,
dziękuję, ale w tomiku autorskim nie zamieszczamy komentarzy, Liliana