Strona 1 z 1

***(błąkam się...)

: ndz 04 wrz, 2016
autor: Liliana
błąkam się
między jedną myślą a drugą
obie niewesołe
mówią – fortuna
toczy się kołem
komu i ile
kiedy i za co
radość pajacom

błąkam się
między nocą a nocą
czarne sny
łopocą jak chorągwie
niedobre
nagle pstryk
wstaje świt
znika czerń
chwytam dzień