Strona 1 z 1

sen mara...

: pt 23 wrz, 2016
autor: Liliana
dziś śnił mi się rycerz w zbroi
i w ruczaju konia poił
koń rzecz jasna bielusieńki niczym śnieg
ja księżniczką byłam w wieży
co przygodę chciała przeżyć
kogut zapiał i tak skończył się mój sen

otworzyłam z wolna oczy
smutny obraz mnie zaskoczył
szaro buro za oknami dudni deszcz
po rycerzu śladu nie ma
co tu robić wielkie nieba
dobrze że choć mi się zdarzył taki sen