Strona 1 z 1

Limeryk ze sztuką

: wt 11 lip, 2017
autor: Liliana
Pewien artysta z miasta Gniezna
w komnatach dam się wciąż zagnieżdżał.
Natchnienia szukał.
Każda z dam – sztuka,
a wielbić sztukę – rzecz chwalebna.