Strona 1 z 1

starsza pani

: pt 16 paź, 2015
autor: biedronka basia
starsza pani

cóż znaczy rocznik
gdy myśli
o krasnoludkach Marysi

: czw 29 paź, 2015
autor: mundekwawa
No głupi jestem. No po prostu głupi.
przerosło mnie to.

:smutny: