Strona 1 z 1

proch

: sob 07 maja, 2016
autor: mundekwawa
Siedzieli jak na beczce prochu. Patrzyli sobie w oczy. Nie chcieli tego, ale po chwili zaiskrzyło.

: pt 13 maja, 2016
autor: Florian Konrad
takie jakby gimnazjalno- miłosne

: pn 16 maja, 2016
autor: Mariola Kruszewska
Nie pamiętam, co zmieniłeś, ale ledwie się zaczęło, skończyło się. Wybuchowo.

: śr 25 maja, 2016
autor: mundekwawa
Mariola Kruszewska pisze:Nie pamiętam, co zmieniłeś, ale ledwie się zaczęło, skończyło się. Wybuchowo.
ważne że we Wrocławiu spaliło na panewce :)

:rozyczka: