Strona 1 z 1

Bądź taka...

: pn 12 gru, 2016
autor: mundekwawa
Bądź taka, żeby faceci na twój widok prostowali się i wciągali brzuchy

: pn 12 gru, 2016
autor: Mariola Kruszewska
A gdy już twój widok tak go poruszy, jak to opisał mundekwawa, możesz zacząć mówić. Wtedy dopiero może się zacząć dziać a dziać!

: pn 12 gru, 2016
autor: mundekwawa
Mariola Kruszewska pisze:A gdy już twój widok tak go poruszy, jak to opisał mundekwawa, możesz zacząć mówić. Wtedy dopiero może się zacząć dziać a dziać!
z tym mówieniem, na miejscu pań nie byłbym taki wyrywny, bo jeśli piękna kobieta, poprze to jeszcze inteligencją, to facet niczym spłoszony dzik czmychnie w najbliższe oczerety

Więc jeśli pani , pani i pani macie świadomość swej inteligencji, to nie mówcie za wiele, róbcie dziobki jak do selfie i pozostańcie złotoustymi postaciami, podczas gdy facet połowę inteligencji swej zatrudnia do tego, by nie zapomnieć o wciągniętym brzuszku.

: pt 30 gru, 2016
autor: Mariola Kruszewska
I znowu pokasowałeś różności. To, że brak było pod nimi komentarzy, nie musi automatycznie oznaczać braku zainteresowania czy braku uznania.

: sob 31 gru, 2016
autor: mundekwawa
no tak :,(

przepraszam, ale chyba zacząłem się wstydzić tego, co tu wrzuciłem i uznałem że jest za słabe jak na forum literackie.